Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Estic Per Tu

Especialistes en Massatge TNDR a Sabadell

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

En Estic Per El teu trobaràs un centre especialista en Massatge TNDR a Sabadell. Es tracta d'una Tècnica Natural Desbloqueante Regeneradora que porta a l'organisme cap a una recuperació física i psíquic-emocional.

Amb la seva aplicació aconseguim la millora i recuperació en la major part de les patologies doloroses com, per exemple, artrosis, tendinitis, esquinços, hèrnies, dolors d'espatlla, coll, genolls, esquena, maluc... Tot dolor té un perquè i, per això, es realitza una exploració TNDR per a detectar els signes o símptomes que té la persona trobant els nusos dolorosos sobre l'articulació. Aquests nusos es connecten mitjançant línies doloroses amb altres nusos que sempre estan en el ventre provocant tot tipus de patologies doloroses i articulars. Després de l'exploració, es duu a terme la valoració del cas i el posterior tractament amb Massatge TNDR.

A més, per a tenir una bona salut és necessari tenir una alimentació perfecta. Amb l'Alimentació Sindrómica treballem amb els aliments i receptes més recomanats per a aquesta persona en concret. Per a determinar quins són, analitzem els quadres sindrómicos de cada pacient, que són el conjunt de símptomes i signes que presenta. I és que els aliments i la manera de cuinar-los influeixen d'una forma o una altra depenent de l'organisme i el quadre sindrómico.

Flama o escriu, et contestaré de seguida!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Sant Maties, 105 08208 Sabadell Barcelona
Carrer de Sant Maties, 105 08208 Sabadell Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied